Ознака: Шпанија

Од денеска Шпанија го третира коронавирусот како нормална болест слична на грип

Шпанија го одобри првото клиничко испитување на сопствена вакцина против Ковид-19

Животен стил 1 година ago

Овие европски земји пред почетокот на туристичката сезона одлучија безбедно да се „отклучат“

Здравство 2 години ago

Ковид-19 повторно се шири низ Европа, бројките се загрижувачки

Здравство 2 години ago

Носењето маски во Шпанија ќе остане задолжително и по завршувањето на вонредната состојба

Здравство 2 години ago

Шпанија нема да ги отвори границите на 22 јуни

Здравство 2 години ago

Коронавирусот досега зарази 3 500 643 лица, од нив починале 245 048

Здравство 3 години ago

НАЈНОВИ ПОДАТОЦИ: Состојба со коронавирус во светот до 17 часот

Здравство 3 години ago

Италија и Шпанија имаат најголем број жртви, а САД најмногу заболени од коронавирусот

Здравство 3 години ago

Ковид-19: Состојба во светот до 10 часот