Ознака: симптоми

Во Србија се потврдени 10 случаи на мајмунски сипаници

Подваријантите на омикронот се одговорни за зголемувањето на бројот на заразени во светот

Мое здравје 2 месеци ago

Како да препознаете дали имате тромбоза или не, ова се симтомите

Здравство 3 месеци ago

Симптоми и начини на пренесување на мајмунските сипаници

Мое здравје 3 месеци ago

Доколку имате недостаток на витамин Е, ова се симптомите на кои треба да внимавате

Здравство 4 месеци ago

Невообичаени педијатриски случаи на хепатитис се пријавуваат во САД

Мое здравје 4 месеци ago

Коронавирусот се уште појавува различни симтоми кои можат да бидат многу штетни по здравјето на луѓето

Здравство 6 месеци ago

Иако сојот омикрон е послаба варијанта, предизвикува сериозни проблеми

Мое здравје 11 месеци ago

Доколку забележите или почувствувате некој од овие симптоми веднаш јавете се на лекар

Здравство 12 месеци ago

Д-р Стевановиќ: Симптомите на коронавирусот се исти, со различна јачина и времетраење