Ознака: систем мој термин

МЗ започнува со организиран скрининг за рана детекција на рак на грло на матка

Граѓаните низ републикава со месеци чекаат за специјалистички прегледи

Здравство 2 години ago

Системот „Мој Термин“ нема термини за закажување, пациентите не можат да закажат прегледи