Ознака: скандали

„Владата на СДСМ го урниса здравствениот систем- царува државната мафија“

Јавна дебата за потребата од дисперзија на градски болници во Скопје, а Филипче што правиме со актуелните потреби на пациентите?

Заев ветуваше итно формирање Фонд за финансирање на лекување во странство, повеќе од година дена ни траг ни глас од проектот

Животен стил 4 години ago

Заев без леб и вода може ,ама без овие соработници не размислува денот да го започне!

Здравство 5 години ago

Таравари: незнам како уште Филипче е министер, дали Заев го гледа ова, до сега ваков скандал немало! Филипче треба под итно да се тргне од министерството за здравство!

Здравство 5 години ago

Камиловски: Власта и министерот за здравство итно да го раскинат договорот со човек фирма за скандалот од 35 милиони евра

Здравство 5 години ago

Експертите од струмичка болница: Пациентите ги „лечат“ со лекови и материјали со поминат рок пред неколку години, погледнете да поверувате!

Здравство 5 години ago

Стојановска: Наместо бесплатно болничко лекување со Филипче добивме само „тендер министер“