Ознака: смрт

Три родилки починаа за неполни два месеци, Филипче се уште чекал извештаи од комисиите!

Почина 31-годишна родилка од Гевгелија – Нејзини блиски обвинуваат за пропусти во здравствениот систем!

Здравство 5 години ago

Вистината за смртта на родилката од Штип останува мистерија – летните одмори причина за одлагањето

Социјала 5 години ago

Јавни личности, другари и колеги се опростуваат од Влатко Илиевски на социјалните мрежи

Здравство 5 години ago

Кој ќе понесе одговорност за смртта на девојчето што се удави на градилиште во Илинден?!

Здравство 5 години ago

Се удави девојче во дупка со вода на градилиште во Илинден

Социјала 5 години ago

Семејството чии дечиња изгореа, уште лани молело за кров над глава, сон за сиромашните

Здравство 5 години ago

Здравствен хаос: Семејството на родилката од Свети Николе и натаму не знае од што починала

Здравство 5 години ago

Сеуште нејасно, од што и како почина младата родилка во штипската болница?

Здравство 5 години ago

Мистерија: Од што почина 28 годишната родилка?