Ознака: Softelligence

Дигиталната трансформација го менува и осигурителниот бизнис

Главниот исход од дигиталната трансформација е насмевката на клиентот

Социјала 11 месеци ago

Меѓународната технолошка компанија Softelligence ќе инвестира милион евра во Македонија