Ознака: сој омикрон

Американската агенција за храна и лекови одобри употреба на подобрени вакцини против Ковид-19

Владата на Кипар одобри имунизација со ажурираната вакцина против Ковид-19

Здравство 1 година ago

Во Хрватска пристигнаа 187 илјади нови дози вакцини против сојот омикрон

Здравство 1 година ago

Експертите предупредуваат: Се враќа главниот симптом на коронавирусот

Здравство 2 години ago

Австриската Влада ја суспендира задолжителната вакцинација против коронавирусот

Здравство 2 години ago

СЗО соопшти дека силно го подржува итниот и широк пристап до бустер доза против Ковид-19

Здравство 2 години ago

Сојот омикрон зарази нови тројца пациенти во Македонија

Здравство 2 години ago

Компанијата „Модерна“ започнала клинички испитувања на вакцина против сојот Омикрон

Здравство 2 години ago

Сојот Омикрон ќе биде последниот со кој ќе мораме да живееме под ограничувања

Здравство 2 години ago

Австралиските држави Викторија и Квинсленд пријавија најголем број нови заболени со Ковид-19