Ознака: сол

Колку солта е опасна за здравјето – Осум штетни влијанија!

Нема повеќе депресијата, висок крвен притисок и се намалува апетитот со помош на овој чудотворен серум!

Социјала 5 години ago

Денеска е петок 13-ти, не ги правите овие работи!

Здравство 5 години ago

Д-р Митов: Солта е поопасна од изедени неколку јајца за Велигден