Ознака: социјалните случаеви

Трезорот ја кочи исплатата на социјалната помош и надоместокот за боледување. Власта штеди за избори преку грбот на ранливите категории на граѓани!!

Николоски: Филипче, Цароска, Дескоска и други министри не преговараат за името, тоа не е оправдување за тоа што не работат!