Ознака: средба

Цел ден косовска делегација на гости кај министерот за здравство Филипче

Граѓаните задолжени, криминалци ослободени, списокот на педофили тргнат јавно да се знае…меѓутоа родовата еднаквост е приоритет!

Здравство 4 години ago

Филипче се сретна со полскиот амбасадор Мултановски