Ознака: ссм

ССМ: Минималната синдикална кошница за месец мај изнесува 49 025 денари

ССМ: Обезбедена е минимална плата од 18 илјади денари, а би требало да биде 20 107 денари

Социјала 1 година ago

ССМ: Владата да го осуди условувањето на компаниите кои упатија јавна закана за отпуштање работници

Социјала 1 година ago

Утрово продолжи генералниот штрајк на ССМ со барање за итно линеарно зголемување на платите

Социјала 2 години ago

Синдикалната кошница за месец април е зголемена за 1337 денари

Социјала 2 години ago

Минималната синдикална кошница за месец февруари изнесува 36 146 денари

Социјала 2 години ago

Цената на минималната синдикална кошница за месец јануари е зголемена за 770 денари

Социјала 2 години ago

Стопанската комора ги оспорила пред судот законските одредби за недела како неработен ден

Социјала 2 години ago

ССМ бара донесување закон за минимална плата во износ од 18 илјади денари

Социјала 2 години ago

ССМ: Основните трошоци на едно четиричлено семејство во ноември се зголемени