Ознака: светска банка

Поради реновирање на Клиниката за Психијатрија, пациентите ќе се пренасочуваат

Стојаноска: Неуспехот во борбата против короната има име и презиме, се вика Венко Филиче

Здравство 4 години ago

Лекарите барат фиксна плата и укинување на казните, а не субвенции за специјалисти по семејна медицина

Здравство 5 години ago

Филипче преку конференциска врска разговарал со Светска банка за реформите во здравството!