Ознака: терапија

За да не завршат на трансплантација, пациентите со Хепатит во Македонија бараат достапност на терапијата!

Со рецепт од лук отстранете ги болките во грбот!

Здравство 5 години ago

Пациентите од страв дека нема да најдат лекови на рецепт секој први во месецот ги полнат ординациите на матичните лекари – Во еден ден имаат и по 200 прегледи

Здравство 5 години ago

Скандал: И по две години без дополнителна терапија, децата болни од рак остануваат без неа – актиномицин нема, но има ветувања

Здравство 5 години ago

Каде се крие Ден Дончев – Астматичарите повторно немаат терапија на рецепт!

Здравство 5 години ago

Загрижувачки: Рак на кожа откриен кај 13 -годишно дете во Македонија

Мое здравје 5 години ago

Спуштена границата за висок крвен притисок – Еве на која вредност треба да земате терапија

Здравство 5 години ago

Внимавајте: Лажен доктор измамил скопјанец и му зел 200 евра пред амбулантата за ортопедија во Клиничкиот Центар

Здравство 5 години ago

Министерството за здравство чека “5 до 12” за да набавува лекови – Дали околу 4000 млади лица ќе останат без инсулин?

Здравство 5 години ago

Македонија е во групата на земји кои ХИВ инфекцијата ја држат под контрола – Лани се регистрирани 39 лица со ХИВ/СИДА