Ознака: треска

Изворот на заразата не е утврден по смртта на двегодишното дете во Прилеп, Филипче сеуште без збор за случајот!

Треската Западен Нил ја зеде првата жртва во Србија, постои ли опасност за Македонија?!

Здравство 4 години ago

Западнонилска треска на граница кон Македонија – 11 лица заболени

Здравство 4 години ago

Жена се удави во Треска, се лизнала во реката додека шетала

Здравство 4 години ago

Добро прочитајте – Препораки за можни заболувања ако патувате надвор од земјата!

Здравство 4 години ago

Задолжителни вакцини и носење на лекови доколку патувате во овие земји!