Ознака: трошоци

ФЗОМ: Ако осигурениците не се задоволни од одредени аптеки или ординации, нека достават претставка до нас, ќе ја разгледаме!

Жан Митрев побарал дозвола за трансплантации, ќе ја добие ли лиценцата?