Ознака: цдц

Во САД три од секои четири деца биле заразени со коронавирус

Шансите за реинфекција се многу мали во првите три месеци по прележување на коронавирусот

Здравство 2 години ago

Стомачните проблеми се чест ран симптом кај лицата заразени со омикрон сојот

Здравство 2 години ago

Спроведена е студија која докажува дека симптомите на омикрон се појавуваат три дена по инфекцијата

Здравство 2 години ago

Третата бустер доза на Модерна не е одобрена за употреба

Здравство 2 години ago

Едно од три лица пријавиле дека страдаат од симптоми на Ковид-19 два месеци по прележувањето

Здравство 2 години ago

Невакцинираните луѓе имаат 10 пати поголема веројатност да бидат хоспитализирани

Здравство 2 години ago

Вакцинираните луѓе би можеле да го пренесуваат делта сојот лесно како и невакцинираните

Здравство 3 години ago

САД се соочуваат со нов четврти бран на коронавирусот