Ознака: ученици

Македонија се наоѓа во зелена зона, учениците се ослободуваат од обврската да носат маски

Епидемиолошката состојба во Србија не стивнува, се зголемува и бројот на смртни случаи во земјата

Здравство 3 години ago

МОН: 7 ученици и 5 наставници имале настава со физичко присуство од активните случаи со Ковид-19

Социјала 5 години ago

Учениците ќе здивнат, почнува летниот распуст!

Социјала 5 години ago

Добра мерка на Макрон – Нема мобилни телефони во основните училишта!

Социјала 6 години ago

Случај неготински средношколци – Учениците доцнеле на екскурзијата, родителите бараат класната да не сноси одговорност!

Социјала 6 години ago

Средношколци од Кавадарци останале без пасоши на екскурзија во Верона, им ги украле!

Здравство 6 години ago

Загрижувачки: Околу 18 илјади ученици во Македонија имаат расипани заби

Социјала 6 години ago

Педагошка мерка за ученичките кои брутално тепаа соученичка во Неготино