Ознака: ујп

Плата за февруари не зеле 12 556 работници, а за март близу 32 илјади

Рокот за исплата истече, следат кривични пријави за работодавачите кои затаија државна помош

Здравство 3 години ago

УЈП во инспекција на битолската „Еко Клуб“, на увид документацијата во врска со скандалот за несовесно постапување со медицински отпад