Ознака: венко филипче министер смрт

Недостаток на соодветна терапија ги погоди и децата со пречки во физичкиот развој

Венко одливот на медицински сестри ќе го „реши“ со нови вработувања, поголеми плати. Само на кого, не кажува?!

Здравство 4 години ago

Пациенти умираат, Филипче воопшто не се грижи за болните