Ознака: вирус

Зголемен бројот на пациенти со инфекции на очите на Клиниката за очни болести

За десет дена плата од 3500 долари, но условот да ги заработите е многу бизарен!

Здравство 5 години ago

Дваесетина деца во Македонски Брод заболеле од вирусот „коксаки“

Социјала 5 години ago

Стравување од ширење на еболата