Ознака: вкупно починати

Погледнете по колку активни случаи со Ковид-19 има во вашиот град

Бројот на активни случаи се зголемува, вака изгледа денешната состојба по градови

Здравство 3 недели ago

Вака изгледа денешната статистика на активните случаи низ Македонија

Здравство 3 недели ago

Бројот на активни случаи со ковид-19 во Македонија денеска се искачи на 4136

Здравство 3 недели ago

Бројот на активни случаи со Ковид-19 се зголемува, погледнете каква е состојбата во вашиот град

Здравство 3 недели ago

Вкупниот број на активни случаи со Ковид-19 за изминативе 3 дена изнесува 2719 лица

Здравство 1 месец ago

Бројот на активни случаи со Ковид-19 се зголемува, ова е состојбата по градови

Здравство 1 месец ago

Вкупниот број на активни случаи со Ковид-19 во Македонија изнесува 895 лица

Здравство 2 месеци ago

Вкупниот број на активни случаи со Ковид-19 во Македонија изнесува 570

Здравство 3 месеци ago

Вака изгледа денешната прераспределба на бројот на активни случаи со Ковид-19 низ Македонија