Ознака: ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: Со поставување на некомпетентни кадри, СДС и ДУИ го вратија терциерното здравство назад за неколку децении

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Пристапот до Клиниката за Кардиологија е блокиран

Здравство 2 месеци ago

Спасовски: За околу седум лица од Клиниката за Онкологија се водат финансиски истраги

Здравство 3 месеци ago

Стоилковски: 10 дена нема ништо, Онкологија ќе заврши како модуларната и Беса транс?

Здравство 3 месеци ago

Меџити гарантира дека ќе има разрешување на случајот со Онкологија со точно име и презиме на оној кој се огрешил

Здравство 9 месеци ago

Стоилковски: Наместо да размислуваат за 140-те медицински сестри кои немаат земено плата, тие мислат како да наместат тендер од 22 милиони евра

Здравство 9 месеци ago

ВМРО-ДПМНЕ: Здравството го водат луѓе кои имаат план само за лични интереси

Здравство 9 месеци ago

ВМРО-ДПМНЕ: 20 милиони евра се пеналите поради раскинување на договорот за изградбата на новиот Клинички центар

Здравство 10 месеци ago

Митева: Денес граѓаните беа сведоци на лицемерието на Димитар Ковачевски

Здравство 10 месеци ago

Николов: ВМРО-ДПМНЕ ја спречи оваа Влада во идејата за приватизација на неколку сегменти од здравството