Ознака: врање

Поради недостиг на млеко во Србија, жителите на Врање прават залихи од Македонија

Досега во Врање 13 300 лица се вакцинирани со прва доза вакцина, а повеќе од 11 илјади и со втора доза

Здравство 1 година ago

Во Србија ќе се отворат вакцинални пунктови за ревакцинација на македонските државјани