Ознака: вртоглавица

До 120 повици дневно во Итната медицинска помош, граѓаните се жалат на срцеви тегоби, главоболки, притисок, поспаност

На вашиот организам му е потребно железо и страдате од анемија, штом осетите вакви симптоми, прочитајте!

Животен стил 5 години ago

Како да си помогнете во случај на сончаница?

Мое здравје 5 години ago

Предупредувачки аларм – Овие симптоми укажуваат на проблеми со срцето!