Ознака: забоболка

Мед, бибер, лимон и морска сол. Микс кој помага да слабеете!

Што ќе ви се случи ако држите коцка мраз на овој дел од телото?

Мое здравје 4 години ago

Едноставен трик за спас од забоболка!