Ознака: забрана

Милионски штети од косовските царини – Скопје чека да попушти Приштина

И покрај забраната, езерото Треска полно со капачи – водата полна бактерии

Социјала 5 години ago

Добра мерка на Макрон – Нема мобилни телефони во основните училишта!

Социјала 5 години ago

Нема веќе педалинки на струшкото крајбрежје!

Социјала 5 години ago

Алкохол ќе може да се купува и после 19 часот

Здравство 5 години ago

Не е безбедна за пиење водата од две чешми во скопско Нерези