Ознака: заев

Деца умираат, а од Фондот за лекување во странство ни трага ни глас

Заев ветуваше итно формирање Фонд за финансирање на лекување во странство, повеќе од година дена ни траг ни глас од проектот

Животен стил 5 години ago

Милчин до Заев: “Има ли крај”

Животен стил 5 години ago

Каракамишева до Заев: Со вас ни тикви не се садат камоли Влада да се дели!

Социјала 5 години ago

Дали Заев пак излажа или како задолжителниот Референдум стана консултативен? Граѓаните не му веруваат на премиерот

Здравство 5 години ago

ВМРО ДПМНЕ: Неспособноста на СДСМ во здравството ја плаќаат граѓаните со своите животи

Здравство 5 години ago

Од државниот буџет ќе одат 7,6 милиони евра за болничко лекување – Популистичка мерка или празно ветување на здравствените власти?

Здравство 5 години ago

Заев повторно најавува бесплатно болничко лекување – Дали ќе го исполни ветувањето или граѓаните повторно ќе бидат излажани?

Здравство 5 години ago

Специјализантка до Заев и Филипче: Лекарите не се вреднуваат според заслуга туку по политичка основа!

Здравство 5 години ago

Гоце Чакаровски од заменик министер за здравство се сели во зградата на “Илинденска”!