Ознака: загадување

Земјите можат да го намалат загадувањето со пластика за 80% до 2040 година

Скопје продолжува да се гуши, денеска сме на 7-мо место по загаденост во светот

Здравство 3 години ago

O2 иницијатива: Државниот завод за ревизија констатира потфрлање во решавањето на загаденоста на воздухот

Здравство 3 години ago

О2 иницијатива: Надминат е прагот за алармирање, а ќе се тера состојбата како да е нормална

Здравство 3 години ago

Вистинското лице на инспекторатите, никој сега не води евиденција колку се загадува, пандемија има!

Здравство 5 години ago

(ФОТО) Што дише народот? Пречистителната станица Ново село околу полноќ работеше со полна пареа!

Мое здравје 5 години ago

Загадениот воздух штетно влијае врз бубрезите

Животен стил 5 години ago

Шилегов бара оџачари, ама никој не се пријавува – Огласот е продолжен!

Социјала 5 години ago

Шилегов ќе го намалува загадувањето со обука на оџачари!

Здравство 5 години ago

Печката за медицински отпад на Дрисла конечно доби филтер!