Револт и паника владее кај затворениците во Истражниот затвор Шутка поради Коронавирусот. Чиниите со храна ги фрлија низ прозорците, одбиваат храна.

Видеото во прилог, беше испратено до редакција “ТетоваСот“, од читател кој сакал да остане анонимен.

Револтот избувна откако министерот за здравство Венко Филипче официјално потврди дека еден затвореник во Шутка кој починал од срцев удар бил заразен и со вирусот Корона.

Видеото од револтираните зтвореници можете да го погледнете ТУКА