Во Србија за 24 часа се регистрирани 91 новозаразени со коронавирусот

Во последните 24 часа во Србија се регистрирани 91 луѓе со позитивни резултати од тестот за коронавирус, а едно лице починало, со што вкупниот број на смртни случаи се зголеми…

Во последните 24 часа во Србија се регистрирани 91 луѓе со позитивни резултати од тестот за коронавирус, а едно лице починало, со што вкупниот број на смртни случаи се зголеми на 261.

Во последното деноноќие тестирани се 3.269 лица.

Од почетокот на епидемијата, во Србија има вкупно 12.894 заразени, а во моментов се активни 589 случаи од кои 19 пациенти се на респиратор


Related Articles