иректорка на една од скопските клиники е позитивна на коронавирус, дознава А1ОН.

Според  информациите на порталот, директорката била вратена од Италија, а претходно одела на своето работно место.

Министерството за здравство има прес-конференција закажано за во 11:30 часот.

Извор: А1ОН