Категорија: Социјала

Пензионерите најавуваат масовен протест на 20-ти септември

Гласен Текстилец: Од Скопје и Штип има пријави за работа на градежни работници и работници од ЈП

Социјала 3 месеци ago

Здружението „Гласен текстилец“ ги потесува МЗ и МТСП за навремено објавување препораки за заштита на работниците од високите температури

Социјала 4 месеци ago

ССМ: Минималната синдикална кошница за месец мај изнесува 49 025 денари

Социјала 4 месеци ago

Трошоците за живот во мај годинава се зголемени за 11,3% во однос на лани

Социјала 4 месеци ago

Апел за помош: Да и помогнеме на Маре Симевска

Социјала 4 месеци ago

Апел за помош: Да му помогнеме на Аце да се врати на безгрижната игра

Социјала 5 месеци ago

Граѓаните да се охрабрат да пријавуваат било какви форми на насилство меѓу младите во училиштата

Социјала 5 месеци ago

Минималните трошоци на едно четиричлено семејство за април изнесувале близу 50 000 денари

Социјала 5 месеци ago

Црвениот Крст на РМ собра 71 милиони денари за помош на настраданите од земјотресот во Турција и Сирија