Категорија: Социјала

Над 66% од граѓаните во Македонија сметаат дека интернетот негативно влијае врз децата

Македонците и бугарите имаат најкус очекуван животен век во регионот

Социјала 2 месеци ago

Апел за Помош: Донирај за Никола

Социјала 2 месеци ago

ДЗР: Постои ризик од неправилности за признавање на правата од ПИО, како и ризик од исплата на пензија

Социјала 2 месеци ago

Под мотото „Сите сме Јана“, утре во Битола ќе се одржи мирен протест

Социјала 3 месеци ago

Денес ќе се одржи панел дискусија за подигнување на свеста за дискриминација на жените во бел мантил

Социјала 3 месеци ago

ДЗС: Индексот на трошоците за живот во февруари бележи зголемување за 16,7 отсто

Социјала 3 месеци ago

Синдикалната кошница за февруари изнесува 50 909 денари

Социјала 3 месеци ago

ДЗС: Природниот прираст на населението во земјава е намален

Социјала 4 месеци ago

Меѓуопштинскиот центар за социјални работи Скопје-Карпош на 82 годишник со Алцхајмер му ја укинала помошта од 4711 денари