Ознака: 10 починати

Од Ковид-19 во Македонија е заразено 631 лица, а 10 се починати

Нови 409 лица се заразени со Ковид-19, а десетмина починаа

Здравство 2 години ago

Во Македонија во текот на изминатото деноноќие регистрирани се 280 нови заболени и 10 починати од Ковид-19

Здравство 2 години ago

Направени се 2674 тестирања, а регистрирани се 410 нови случаи на заразени со Ковид-19

Здравство 3 години ago

Со коронавирус во Македонија се заразиле 511 нови случаи, а 10 лица починале

Здравство 3 години ago

Денеска се регистрирани рекордни 805 нови заболени со Ковид-19

Здравство 3 години ago

Од Ковид-19 во последниве 24 часа се инфицирале 792 лица, а 10 починале

Здравство 3 години ago

Во изминатото деноноќие беа регистрирани нови 37 заболени и 10 починати од ковид-19

Здравство 3 години ago

Со денешните 449 новозаболени, вкупниот број на заразени од Ковид-19 во државава се ближи до 100 илјади

Здравство 3 години ago

Со Ковид-19 денеска се заразија нови 336 лица, а 10-мина починаа