Ознака: 12 починати

Значителен пораст на бројот на заразени во Македонија веднаш по новогодишните празници

Нови 12 починати и 434 нови заболени со Ковид-19 во Македонија

Здравство 3 години ago

Нови 550 заболени и 12 починати се регистрирани во изминативе 24 часа во Македонија

Здравство 3 години ago

Нови 349 заболени и 12 починати од Ковид-19 денеска во Македонија

Здравство 3 години ago

Со Ковид-19 се заразиле нови 412 случаи, а 12 лица се починати

Здравство 3 години ago

12 лица починаа, а 406 се заразени со Ковид-19 во изминатово деноноќие

Здравство 3 години ago

Нови 494 лица се заразени со Ковид-19, а 12 лица се починати

Здравство 3 години ago

Во текот на последниве 24 часа регистрирани се нови 154 заболени и 12 починати од Ковид-19

Здравство 3 години ago

12 лица починаа, а 198 се заразија со корнавирусот во изминатите 24 часа

Здравство 4 години ago

НАЈЦРНИОТ КОВИД БИЛАНС ДОСЕГА: 1085 новозаболени и 12 починати