Ознака: 2 вакви случаи годишно

ФИЛИПЧЕ ГО НЕМА ДА ДАДЕ ИЗЈАВА ШТО СЕ СЛУЧИЛО, ПОЧИНА УШТЕ ЕДНО 2 ГОДИШНО ДЕТЕ НА ИНФЕКТОЛОГИЈА, НЕПОЗНАТА БАКТЕРИЈА МУ ГО ОДЗЕЛА ЖИВОТОТ!