Ознака: 400 илјади евра

Фатени во тројка, Филипче, Васев и Пановска! Не постои тендер, а Филипче доделил нови 24.6 милиони за веледрогеријата „д-р. Пановски“, увидел дека немаат, па да помогне! Не е он местач на тендери, хуманитарец бил!