Ознака: анастасија

Ногата на 12-годишната Анастасија ќе биде оперирана следната недела, сепак во јавното здравство!

Шест месеци 12-годишно дете со мајката талкаат по македонските болници – Лекар од Клинички им барал 700 евра да го оперира детето!