Ознака: англија

Во лабораторија во Англија дошло до сомнеж дека 43 илјади луѓе добиле неточни резултати на тестовите за Ковид-19

Во домовите за стари лица во Англија за три недели од коронавирусот починаа повеќе од 6 000 лица

Здравство 6 години ago

Поради убиство на осум бебиња уапсена британска здравствена работничка!