Ознака: автокоманда

Стефковски: Власта 4 години ги лаже граѓаните на Гази Баба дека ќе добијат поликлиника

На КАРИЛ почина момчето кое пред 10 дена беше претепано од три лица во Автокоманда – Лекарите неколку пати го враќале во живот