Ознака: бајрам на памет

(АНКЕТА, ВИДЕО) Венко ветува и навива за Нов КЛИНИЧКИ, Па сега ПУ, ПУ не важи! Проектот ќе е готов за 1,5 година, додека за градба ќе треба уште 5-6 години!