Ознака: бања

Кога ќе го прочитате новото истражување, веднаш ќе ги фрлите пешкирите од бањата

Туширање или топла купка: Што е подобро за здравјето?

Здравство 6 години ago

ДСЗИ и дозволи на Катлановска бања повторно да згрижува пациенти, но ќе заработи и дополнителни казни!

Здравство 6 години ago

Катлановска бања пред времено затворање во делот за рехабилитација!