Ознака: Борка

За снимање на мамограф пациентките предлагаат да се изнајде решение, се чека на ред и до месец дена

Психо-социјална помош и поддршка за децата заболени од рак на детската клиника, Филипче продолжува со анализи никаде го нема на дело!

Здравство 6 години ago

Филипче без перде и срам, ги лаже болните, ја крати терапијата за рак на кожа!!! НЕ заслужува да биде министер!