Ознака: британија

Само 33% од Британците имале симптоми на Ковид-19 на денот на тестирањето

Ковид-19: Состојба во светот до 10 часот

Мое здравје 6 години ago

Родители внимавајте- Популарната играчка слајм е многу отровна и опасна за вашето дете!

Здравство 6 години ago

Поради убиство на осум бебиња уапсена британска здравствена работничка!