Ознака: дежурство

Медицинските сестри бараат да бидат плаќани по дежурство исто како лекарите – Не го прифаќаат понуденото зголемување од 80 денари

Медицинските сестри добија договор од 80 денари за ноќни дежурства. Предлогот го одбија!