Ознака: дистрибуција по градови и општини

Бројот на активни случаи на Ковид-19 достигна 5550 лица, а 846 починаа, вака изгледа денешната дистрибуција

Бројот на активни случаи во земјава достигна 3519, погледнете каква е дистрибуцијата по градови и општини