Ознака: докторите се жалат

Скандал кој се повторува: Клинички центар и цела Македонија без системот Мој Термин!!!

ХОРОР ВО ЧАИР: Помина славењето, но докторите и понатаму работат ни со минимум услови и како во кланица!

Здравство 6 години ago

Двајца гинеколози на 600 породувања во Велес, Филипче има решение ама не во моментот, за следниот министерски мандат!