Ознака: дом за доенчиња битола

За оставеното бебе пред Домот за доенчиња во Битола кривично ќе одговараат мајката, нејзиниот татко и невенчаниот сопруг

Народниот правобранител го испитува случајот со оставеното бебе пред Домот за доенчиња во Битола – Тоа било второ дете на мајката!