Ознака: дозвола

ДСЗИ и дозволи на Катлановска бања повторно да згрижува пациенти, но ќе заработи и дополнителни казни!

Четири дена по обелоденувањето на скандалот се јавија од Катлановска бања и тврдат дека работеле законски

Здравство 4 години ago

Левица – Која е вистината за болницата Санте Плус, згрешил судот или стручната комисија?

Здравство 4 години ago

Нема изјави на директори на клиники без дозвола од МЗ!