Ознака: епидемиолози

На „Мој Термин“ ќе можат да се пријавуваат несакани ефекти од вакцинација

Шилеже денес прскаше, мора епидемиолозите да ја смират топката, нема ниту еден случај на западно – нилска треска во Македонија!

Здравство 6 години ago

Комарците шират сериозни заразни болести, а Шилегов абер нема да ги заштити граѓаните!